Over ons team

Maak kennis met de expertise van Lead Factor

Lotte

Online Marketeer, Lead Factor

Een echte duizendpoot op het gebied van online marketing. Ze kent alle kneepjes van het vak en zorgt voor zowel de SEA als SEO. Ziet u ons ergens op het web, dan is dit een idee van onze Lotte geweest. Geen dag gaat voorbij zonder dat er stappen worden gezet.

Search Engine Optimalization0%
Promotie Overige platformen0%
Search Engine Advertising0%

Frans

Hoofd Accountmanagement

Het contact met de bedrijven is cruciaal. Vanuit deze ervaringen kunnen wij onze organisaties verder ontwikkelen. Wat speelt er en wat kunnen wij betekenen voor onze klanten… Een pilaar die het geheel ondersteund, dat zullen velen erkennen.

Klant contact0%
Oplossingsgericht0%
Meedogenloos0%

Lisette

Administratief medewerker, Lead Factor

Binnen een organisatie is structuur enorm belangrijk. Hierbij zorgt Lisette voor de juiste balans en zorgt dat het overzicht blijft bestaan. Daarnaast zijn er allerlei andere afwikkelingen die worden opgepakt. Een echte kanjer die goud waard is!

Stipt0%
Behulpzaam0%
9 tot 5 mentaliteit0%

Andre

Hoofd Online Marketeer, Lead Factor

Hoofd online marketing met een focus op bedrijfsstrategie, productvisie en customer journey. Uitdenken algehele strategie van digitale campagnes, van creatieve ontwikkeling tot uitvoering van SEM, paid social, display, affiliates en email.

Marketing in het bloed0%
Sportief in het weekend0%
Analytisch0%

Daan

Accountmanager

Een aanspreekpunt voor onze actieve bedrijven. Met zijn rustige stem kan hij alles duidelijk uitleggen en is oplossingsgericht op het moment dat er iets is voor gevallen. Een ster in het team, zelfs op zijn jonge leeftijd. Maar zijn levenservaring en mensenkennis helpt hem.

Inlevingsvermogen0%
Reiziger0%
Koffieliefhebber0%

Erik

Financiën, Lead Factor

Het hart van een bedrijf, Erik voor een nette afhandeling met al onze grote partners. Het speelt voornamelijk achter de schermen plaats en daarom wordt hij te weinig in het zonnetje gezet, gelukkig houdt Erik dan ook van wintersport.

Afspraak = afspraak0%
Sportief0%
Communicatief0%

Davey

Online Marketeer, Lead Factor

De specialist op het gebied van Adwords. Dagelijks treden er wijzigingen op die gecontroleerd moeten worden. Door de ruime ervaring kan onze Davey hier gelukkig bovenop zitten. Dit levert ons mooie campagnes op met goede resultaten!

Search Engine Advertising0%
Humor0%
Passie voor zijn vak0%

Thomas

Accountmanager

Als stagiaire begonnen als communicatie medewerker. Nu is Thomas eind verantwoordelijk voor diverse branches. Een deel van de bedrijven heeft continue contact met hem en zijn zeer tevreden. Maandelijks groeit het aantal bedrijven die het prettige contact ervaren.

Muziekliefhebber0%
Zelf verzekerd0%
Klantvriendelijk0%
Snelle reactie

Wij zitten dag en nacht op de mail. Hierdoor heeft u vaak binnen enkele uren antwoord, ook in het weekend staan wij klaar om de vragen te beantwoorden.

Ruim denkend

De gehele organisatie denkt graag met u mee. Alle problemen kunnen getackeld worden. Geen idee is te gek en we doen er alles aan om de service te verbeteren.

Online aanvragen

Onze service is volledig georiënteerd op het World Wide Web. Middels onze websites brengen wij consumenten en bedrijven met elkaar in contact.

Duidelijkheid

What you see is what you get. Wij geven duidelijk de verwachtingen aan en streven dit vervolgens na. Alles gaat volgens goed vertrouwen tussen de mens.

Wees niet bang, kom in contact met ons

Contact ons!